Hirdetés

Ezentúl csak így készíted: A tökéletes sült gesztenye titka

Egy kis segítség, hogy legközelebb ilyen varázslatos finomsággal lephesd meg szeretteidet.

Sült gesztenye

Hozzávalók

  • 1 kg gesztenye
  • 1 l víz

Elkészítés

A sütés előtt fontos, hogy hosszabb időre a gesztenyéket beáztassuk vízbe. Ez lehet 2-3 óra, de ha időnk engedi, akkor egy egész éjszakán keresztül hagyhatjuk állni. Hogy minél könnyebb legyen őket kész állapotban megpucolni, ezért vagdossunk X-et az apróságokba és így tegyük sütőpapírral bélelt tepsibe őket. Ez után fedjük le az egészet alufóliával, aztán mehet a sütőbe, 220 fokra, kb. 20 percre. Ha lejár az idő, vegyük le a fóliát és süssük anélkül még tovább 5 percig.

Még két finomságokért kattints a következő oldalra!

Fotó:123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!