Recept

Ezt még ma próbáld ki! Négy hozzávalós, egészséges banánkenyér recept, amiért mindenki teljesen odáig lesz

Ha csak egy banánkenyér receptet próbálsz ki, akkor ez legyen az, mert nem csak egyszerű és gyors, de egészséges és teljesen vegán.

Tökéletes őszi sütemény

A receptet a cakeontherun Instagram-oldal ajánlja kipróbálásra és mi is csak meg tudunk erősíteni abban, hogy tegyél egy próbát. Ő egy forrólevegős fritőzben elkészíthető banánkenyér receptet osztott meg, de akkor sincs baj, ha nincs otthon ilyen szerkezeted, mert sütőben is megsütheted és mindössze négy hozzávaló kell hozzá. A recept négy személyre szól, és egy kicsit egészségesebb megoldás, mivel szeletenként 135 kalóriát tartalmaz.

A recepthez 100 g lisztet használ (ami teljes kiőrlésű lisztből és sütőporból is megvalósítható), egy túlérett banánt, 1/2 doboz csicseriborsóvizet (vagy 1 tojást, ha nem vagy vegán) és 2 evőkanál szirupot.

Lapozz az elkészítésért!

Oldalak

Recept
Sztárok
Nem akarjuk elhinni, de tényleg meg fog történni! Ezek a sztárok idén hajtanak el a hetvenes tábla mellett és az a legdurvább, hogy a legtöbbjükön nem is látszik!
Lifestyle
Csak egy káposztát akart a nő az ebédhez, de "belsőségek" is akadtak benne bőven.
Fashion&Beauty
Ha lépést tartasz az éppen aktuális körömtrendekkel, valószínűleg te is láttad Hailey Bieber „cukormázas fánk” körmeit. Miután felrobbantotta az internetet, most új szárnyra kapott a visszafogott...