Tejszínes-zöldborsós tészta - Könnyed nyári vacsora 20 perc alatt

Egy korábbi cikkünben 7 izgalmas zöldborsós receptet gyűjtöttünk össze, de mivel nem tudunk betelni ezzel a finom nyári zöldséggel, mutatunk még egyet! Próbáld ki ezt a gyors tésztaételt, imádni fogod!

Hozzávalók

  • 340 g tetszőlegesen választott tészta
  • 80-120 ml tejszín
  • 280 g spenót
  • 75 g borsó
  • 100 g reszelt parmezán
  • só, bors és őrölt szerecsendió

Elkészítés

A tésztát főzzük meg enyhén sós vízben. Egy edényben melegítsük fel a tejszínt és dobjuk bele a spenótleveleket. Forraljuk össze, majd vegyük le a tűzről és forgassuk bele a borsót, valamint reszeljük bele a sajtot. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és szórjuk meg egy kis szerecsendióval. Ha összeforrt a szósz, forgassuk bele a tésztát és máris tálalhatjuk.

Fotó: lucismorsels.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!