Tejfölös libamell - Recept

A mai nap egyenlő a libás finomságok fogyasztásával. Ha már máskor nem, akkor legalább november 11-én lepjük meg magunkat valami ínyencséggel.

Hozzávalók

  • 1 lenyúzott libamell
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 1 ek zsiradék
  • 2 dl tejföl
  • 1 gerezd fokhagyma

Elkészítés

A lenyúzott mellet sűrűn megtűzdeljük szalonnával, és a forró zsiradékban megforgatva, egy kevés vízzel, a fokhagymával együtt puhára pároljuk. Ráöntjük a tejfölt, összekeverjük a pecsenyelével, és ezzel a mártással öntözgetve a libamellet, a sütőben ropogós pirosra sütjük. Burgonyafánk illik hozzá.

Ha szereted a libamájat, akkor nyomj egy lájkot vagy oszd meg a receptet másokkal is!
Ezt is ajánljuk: Libamájpürével töltött magyar sonka

Fotó: eatandrelish.com

Oldalak

Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...
Home&Design
Nincs ki gondozza szeretett növényeidet mialatt te elutazol? Akkor olvass tovább, tippjeinkkel kedvenc zöldjeid sem sínylik meg a távollétedet.
Sztárok
György hercegnek számos regulának kell megfelelnie, melyek között van olyan, ami azt szabályozza, milyen ruhák alkothatják a gardróbját.