Nem bonyolultabb, mint a csirke - Sütőben sült mustáros nyúlcomb

A nyúlhús hallatán sokan felkapják a fejüket, pedig a nyúl sütése semmivel sem bonyolultabb a csirkénél és egyre több helyen elérhető. Nem mellesleg pedig nagyon finom. Ez a sütőben sült mustáros nyúlcomb mindenképp megér egy próbát.
Sütőben sült mustáros nyúlcomb
Hozzávalók:
Video Horányi Juli, Tóth Vera, Mihályfi Luca: Tényleg nehezebb nőként a zeneiparban?
- 4 db nyúlcomb
- 2 ek mustár
- 200 ml száraz fehérbor
- 200 ml tejszín
- 2 ek olívaolaj
- 1 fej vöröshagyma
- 2 db babérlevél
- 2 kk kakukkfű
- ízlés szerint só, bors
Elkészítés:
- A combokat helyezzük el egy sütőedényben.
- Egy kisebb keverőtálban keverjük össze a mustárt, a fehérbort és az olívaolajat, sózzuk borsozzuk. Adjuk hozzá a kakukkfüvet, a babérlevelet és az aprított vöröshagymát.
- A mustáros keverékkel kenjük meg a húst, majd fedjük le egy fóliával és 220 fokra előmelegített sütőben süssük 50 percig.
- Vegyük le a húsról a fóliát, öntsük le a tejszínnel és fedő nélkül süssük további 20-25 percig.
- Tálaljuk sült burgonyával, rizzsel vagy salátával.
Fotó: 123rf.com
Oldalak
Legyen gyönyörű és stílusos az étkezőasztalod ezekkel a szakértői tippekkel!
Ki ne fogyasztana örömmel az adventi időszakban egy kis gőzölgő, ínycsiklandó forralt bort? Ráadásul most mutatunk egy kiváló receptet, amit gyerekjáték elkészíteni otthon, így ha nincs kedved, még a...
A hajszárító alapdarab, amely csodás tincseid szárazzá varázsolására alkalmas. De tudtad, hogy a háztartás más területein is igazi jolly joker lehet? Máris mutatjuk, a hajápoláson túl milyen hasznos...
Az Ikrek manifesztációs ereje ma hatalmas kavar. Napi horoszkóp.
Sok nagyszülő esküszik a régi gyógymódokra a megfázás ellen, de ezek mennyire lehetnek hatásosak a modern világban?
A karácsonyi készülődés közben valaki különösen közel kerülhet a Nyilashoz. Hétvégi szerelmi horoszkóp.





























