Recept

Teszek-veszek, konyhatündér leszek: életmentő sütési tippek kezdőknek

Nincs azzal baj, ha valaki nem tipikus konyhatündér, valahol mindent el kell kezdeni. Nem fakanállal a kezünkben születünk, de pánikra nincs ok. Mutatunk pár cukrász-tippet, hogyan érdemes hozzáfogni a sütés mesterségéhez.

1. Szilikon sütőlap, ami alap

Ha szilikon sütőlapot használunk, akkor megelőzhetjük azokat a "ragadós pillanatokat", ami után élmény a takarítás - persze irónikusan.

2. Mennyi az annyi?

Nem árt, ha beszerzünk egy mérőedényt (vagy konyhai mérleget), mivel így sokkal egyszerűbb kiadagolni a pontos mennyiségeket, és nehezebb lesz elrontani a finomságot. Mégiscsak könnyebb ezzel az eszközzel eldönteni, mennyi az a bizonyos "kupac" liszt, ahogy a nagyanyám mondaná.

Leadfotó, fotók: Kingarthurflour.com, Pinterest.com, Buzzfeed.com

Oldalak

Recept
Fashion&Beauty
A 27 esztendős divatmodell mindenkit lehengerelt a The Apprentice című film cannes-i premierjén: a világsztár átlátszó ruhában, melltartó nélkül hódított a vörös szőnyegen.
Sztárok
13 esztendő telt el azóta, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg kimondták egymásnak a boldogító igent a londoni westminsteri apátságban, házasságuk pedig azóta is töretlen. Egy bennfentes szerint...
Lifestyle
Ha konyhai praktikákra van szükséged, valószínűleg nem Ryan Gosling az első, aki eszedbe jut, a színész viszont egy elképesztően zseni trükköt osztott meg nemrégiben rajongóival.