Túrórudi házilag? Egyszerűbb, mint gondolnád, és 30 perc alatt kész! Recept

Gluténmentes édesség, ami finomabb, mint az eredeti.

Túrórudi házilag

Hozzávalók:

  • 25 dkg túró
  • 5 dkg vaj
  • 5 dkg porcukor
  • 5 dkg étcsokoládé
  • 1 cs vaníliás cukor
  • ½ citrom leve

Elkészítés:

A túrót habosra keverjük a porcukorral, a vajjal és a vaníliás cukorral, majd szitán átnyomjuk, hogy ne legyen darabos. Amikor ezzel megvagyunk, kis edénybe tesszük a keveréket, és 1-2 órát pihentetjük a hűtőben. Ha már úgy látjuk, hogy a masszát lehet formázni, akkor kis hengereket készítünk, amiket tovább dermesztünk, majd végül bevonjuk őket olvasztott csokival.

További két édességért lapozz!

Oldalak

  • 1
  • 2