Tanulj profiktól! Ezen a workshopon elmélyítheted konyhai tudásodat

Ha szeretnéd megismerni a cézársaláta eredeti receptjét, ha saját készítésű hamburgerrel kényeztetnéd a vendégeid, vagy ha mindig is tudni szeretted volna, mitől lesz a churros olyan különlegesen más, mint a többi édesség, akkor ott a helyed Adri workshopján, ahol a műhelytitkok mellett, az ételstyling és a fotózás rejtelmeibe is betekinthetsz. (x)

Régi hagyomány

Marton Adri évek óta tart workshopokat, ahol profi szakmai fogásokat mutat be a főzésben fejlődni vágyóknak. "Amikor elindítottam a vállalkozásom, rájöttem, milyen fontos a közösségépítés, milyen jó találkozni, hasonló gondolkodású emberekkel. Ennek apropóján kezdtem el tanfolyamokat tartani. A következő Nyári workshopot a legforróbb évszak ihlette, mikor van időnk éjszakába nyúlóan beszélgetni a kertben, könnyed ételekre vágyunk, és otthon is szívesen megidézzük a nyaralásokon megismert ízeket."

Ez fog készülni

"A cézár salátát azért választottam, mert kevesen ismerik az eredeti receptet, melyben az öntet a különleges: a szardellás, krémes szószt megtanuljuk precízen elkészíteni."

"A hamburger a strandok hangulatát idézi. Nagyon menő saját bucikat sütni, de sokan félnek tőle. Ezért elmondom, hogyan tudjuk magasabb szintre emelni kelt tésztás tudományunkat. És ha a buci megvan, már csak egy lépés a tökéletes húspogácsa és az igazán amerikai coleslow saláta összedobása."

"A churros spanyol édesség, sült tésztarudacska cukorba mártogatva. Égetett tésztát csinálni kicsit félelmetes, de kis rutinnal könnyedén menni fog, ezért is választottam a churrost desszertnek."

Így zajlik

A workshop három órás, húsz tanítványt három tanár segíti. "Személyesen mutatjuk meg a technikákat, és mikor kész vagyunk, fotózzuk a remekműveket. Szívügyem a szép tálalás, és számos olyan beállítás létezik, amivel a fényképeken is átadhatjuk egy-egy étel szépségét. Saját jegyzetet adunk a tanulók kezébe a pontos receptekkel. Fel tudják tenni kérdéseiket, akár az egészségtudatos megoldásokra, akár a profi kivitelezésre kíváncsiak. Együtt fogyasztjuk el az elkészült finomságokat, a maradékot pedig haza lehet vinni a családnak."

Jelentkezés

Adri szeretettel vár mindenkit, aki szenvedélyesen imádja a gasztronómiát, érdekli az ételstyling és az ételfotózás.

Időpont: 2020. augusztus 6. 17-20 óra.
Helyszín: BOOOK Kiadó konyhaműhely, 1095 Budapest, Mester utca 87.

A workshopra jelentkezni ezen a linken lehet.

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Lifestyle
A datolya nem túl népszerű gyümölcs a magyarok körében, pedig érdemes lenne minél többeknek beépíteniük az étrendjükbe, ugyanis csodákat művel a szervezettel.
Sztárok
Hagyományosan a királyi családok tagjai az idő múlásával újabb és újabb rangokat kapnak, Sarolta esetében azonban lehet, hogy megszakad ez a tradíció.
Fashion&Beauty
Ha fontosnak tartod hajad ápolását, valószínűleg te is rengetegféle olajat kipróbáltál már. Nem mindegy viszont, hogy milyen olajokat is használsz tincseidre.