Stefánia vagdalt recept

Még húsvétról maradt pár főtt tojás, de már nem tudod, hogy mit kezdj velük? Akkor íme egy jó recept!

Hozzávalók

  • 24 dkg sertéshúst
  • 1 db kisebb vöröshagyma
  • 1-2 kk petrezselyemzöld
  • 1-2 db tojás
  • 2 db főtt tojás
  • 2 szelet kukoricakenyér
  • 2 kk olaj
  • 1 kk őrölt bors

Elkészítés

A lemosott sertéshúst ledaráljuk, majd hozzákeverjük a nyers tojást, a beáztatott és kinyomkodott kukoricakenyeret, sót és az olaj felén megfonnyasztott vöröshagymát, őrölt borsot, petrezselymet. Ezután a masszát jól összedolgozzuk, majd a keményre főtt és megtisztított tojásokat a henger alakúra formált húsmasszába tesszük. Ezután az olajjal kikent peremes sütőlemezre helyezzük, vízzel és olajjal megkenjük, meglocsoljuk és megsütjük. A sütéshez a közepes erősség a legmegfelelőbb. A húst sütés közben a levével locsolgatjuk, hogy ki ne száradjon.

Ezt is ajánljuk: "Fogyós" fasírt - Katt ide!

Fotó: norecipes.com

Oldalak

Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...
Sztárok
György hercegnek számos regulának kell megfelelnie, melyek között van olyan, ami azt szabályozza, milyen ruhák alkothatják a gardróbját.