Serpenyőben sült whiskey-s csirkemellek - Recept

Varázsoljunk mi is egy kis Amerikát az asztalra, és készítsük el ezt a különleges whiskey-s fogást!
Hozzávalók
- 6 félbevágott csirkemell filé
- só, bors
- fél pohár liszt
- 2-3 ek vaj
- 2 ek olaj
- 2 ek apróra vágott hagyma
- 1 pohár csirkehúsleves
- ¼ pohár Jack Daniel’s
- 1 ek Dijoni mustár
Elkészítés
Szórjuk a lisztet egy tálba, majd a sózott és borsozott csirkemelleket forgassuk bele. Melegítsünk fel két kanál vajat és olajat egy nagy serpenyőben. Mikor tűzforró lesz, süssük meg benne a csirkemelleket, oldalanként 4-5 percig. Ezután tegyük őket egy tálba és tartsuk melegen. A serpenyőben maradt szafthoz adjuk hozzá a hagymát, és közepes hőmérsékleten süssük kb. 3 percig. Közben a húslevest keverjük össze a whiskey-vel, öntsük rá a hagymára, és forró hőmérsékleten forraljuk, amíg sűrű nem lesz, közben pedig keverjük folyamatosan. Ezután adjuk hozzá a mustárt és a maradék vajat. Az elkészült szószt öntsük rá a csirkére és melegen tálaljuk.
Ha tetszett a recept, akkor nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!