Sárgarépás-cukkinis tócsni - Nem csak a vegetáriánusok kedvence

Nagy kedvenced a tócsni? Eddig csak burgonyából készítetted? Miért nem próbálod ki cukkinivel és sárgarépával is? Máris mutatjuk, hogyan kell elkészíteni!

Hozzávalók

  • 1 nagy cukkini
  • 1 közepes sárgarépa
  • fél vöröshagyma
  • 5-6 ek liszt
  • 2 tojás
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 dl olívaolaj
  • só, bors

Elkészítés

A cukkinit, a sárgarépát és a hagymát tisztítsuk meg, majd reszeljük le. Tegyük félre, majd ha levet eresztenek, nyomkodjuk ki és adjuk hozzá a lisztet, a felvert tojásokat és a zúzott fokhagymát. Az egészet gyúrjuk tésztává és formázzunk kis lepénykéket belőle. Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral, locsoljuk meg olajjal és tegyük rá a tócsnikat. 190 fokos sütőben 30-35 perc alatt süssük készre.

Fotó: rachelcooks.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!