Receptajánlatunk: Észt húspogácsa

Íme egy egyszerű recept, melyet mindössze 30 perc alatt készíthetsz el! Ha salátával fogyasztod még a kalóriák miatt sem kell aggódnod.

Hozzávalók:
• 225 g darált marhahús
• 225 g darált borjúhús
• 225 g darált sertéshús
• 2 db tojás
• 1 pohár frissen készített zsemlemorzsa
• 1 teáskanál só
• ¼ teáskanál frissen őrölt feketebors
• ½ pohár finomra vágott hagyma
• ¾ pohár hideg víz
• 4 evőkanál napraforgóolaj


Elkészítés:

Egy nagy keverőtálban összekeverjük a hozzávalókat (kivéve a morzsát és az olajat) és kezünkkel 5-10 percig gyúrjuk. Egy sima és könnyű tésztát kapunk. Vizezzük be a kezünket (hideg vízzel), és csináljunk 8 vastag, kerek formát. Belemártjuk a morzsába mindkét oldalát és felhevített olajban, 5-10 perc alatt kisütjük. (Győződjünk meg róla, hogy nem csak szép barna, sült színe lett, de a belseje is megsült.) Azonnal tálaljuk.

 

A videóban az észt húspogácsa elkészítése látható

Kétszersült minden szombaton a FEM3 műsorán.

Oldalak

Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...