Hirdetés

Pulyka alsócomb, almás-hagymás raguval

A Junior Vendéglátó vezető séfje, Nagy Balázs az 5 SÉF - egy hét, egy hűtő műsorában egy Pulyka alsócombot készített almás-hagymás raguval. Érdekel, hogy miként készítheted el ezt az ízletes vacsorát a családnak? Akkor nézd meg a séf receptjét és videóját, majd irány a konyha! (X)

Előkészítés: 15 perc
Elkészítési idő: 120 perc

Hozzávalók:

  • 1 kg Gallicoop pulyka alsócomb
  • 6 fej vöröshagyma
  • 5 nagyobb alma
  • Vénusz étolaj
  • 3-4 szál rozmaring
  • Kotányi steakbors
  • tengeri só
  • petrezselyem
  • méz

Elkészítés:

A Gallicoop pulyka alsócombot sózzuk és jól bedörzsöljük Kotányi steakborssal. Mellé tesszük a rozmaringot, meglocsoljuk Vénusz étolajjal, felöntjük vízzel és 2 órára, 180 C°-os sütőbe tesszük. Amíg a comb sül elkészítjük hozzá az almás-hagymás ragut. A meghámozott almát kockákra, a hagymát négybe vágjuk és forró Vénusz étolajon, körülbelül 10-12 perc alatt készre pároljuk. Friss madársalátával tálaljuk.

A recepttel most 10.000 Ft értékű Gallicoop ajándékcsomagot nyerhetsz!

Kattints a képre, töltsd ki a kvízt és nyerj!

Szólj hozzá Te is!