Pulyka alsócomb, almás-hagymás raguval
A Junior Vendéglátó vezető séfje, Nagy Balázs az 5 SÉF - egy hét, egy hűtő műsorában egy Pulyka alsócombot készített almás-hagymás raguval. Érdekel, hogy miként készítheted el ezt az ízletes vacsorát a családnak? Akkor nézd meg a séf receptjét és videóját, majd irány a konyha! (X)
Előkészítés: 15 perc
Elkészítési idő: 120 perc
Hozzávalók:
- 1 kg Gallicoop pulyka alsócomb
- 6 fej vöröshagyma
- 5 nagyobb alma
- Vénusz étolaj
- 3-4 szál rozmaring
- Kotányi steakbors
- tengeri só
- petrezselyem
- méz
Elkészítés:
A Gallicoop pulyka alsócombot sózzuk és jól bedörzsöljük Kotányi steakborssal. Mellé tesszük a rozmaringot, meglocsoljuk Vénusz étolajjal, felöntjük vízzel és 2 órára, 180 C°-os sütőbe tesszük. Amíg a comb sül elkészítjük hozzá az almás-hagymás ragut. A meghámozott almát kockákra, a hagymát négybe vágjuk és forró Vénusz étolajon, körülbelül 10-12 perc alatt készre pároljuk. Friss madársalátával tálaljuk.