Narancsos sajtlabdák

Ha egy igazi különlegességre vágysz, készítsd el a narancsos sajtlabdákat, amiben szárított gyümölcsök, narancslé és krémsajt is van.

Hozzávalók

  • Tetszik az oldal?
    Nyomj itt egy nagy
    Tetszik-et és gyere
    máskor is!
    22,5 dkg datolya
  • 22,5 dkg mazsola
  • 15 dkg hámozott mandula
  • 45 dkg lágy krémsajt
  • 2 narancs leve és reszelt héja
  • 1 kávéskanál fűszerkeverék
  • 3-4 evőkanál pörkölt szezámmag

Elkészítés

Vágjuk nagyon apróra a mazsolát, a datolyát és a mandulát, keverjük a krémsajtba. Tegyünk bele fűszerkeveréket és a narancsok reszelt héját, annyi narancslével, amennyivel sűrű krémmé tudjuk keverni. Ha jól elkevertük, tegyük a hűtőbe 4-6 órára. A hűtőből kivéve formázzunk kb. 60 darab kis labdát belőle. Forgassuk meg mindegyiket darált, pörkölt szezámmagban.

Ezt is ajánljuk: A citrusfélék pozitív hatásai - Katt ide!

Fotó:sathiyam.tv

Oldalak

Lifestyle
A Fővárosi Állat- és Növénykert április 19. és 21. között rendezi meg a Föld Fesztivált, amelyen látványetetésekkel, állatbemutatókkal, állattréningekkel és kézművesprogramokkal várják a látogatókat...
Utazás
Három autó, egy gyalogos: meg tudod határozni az áthaladás pontos sorrendjét?
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.