Narancsos grillcsirke vörösborral recept - A nyár egyik kedvence

A nyár egyik legfinomabb fogása ez az isteni narancsos-vörösboros grillcsirke. Akármennyit csinálunk belőle, pár perc alatt el fog fogyni. Mutatjuk a receptjét!

Hozzávalók

  • 70 dkg csirkecomb
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 3 ek olívaolaj
  • 3 narancs
  • 2,5 dl vörösbor
  • oregánó

Elkészítés

A csirkecombokat tisztítsuk meg és húzzuk le a bőrüket. Kissé vagdossuk be a húsukat, helyezzük egy serpenyőbe és öntsük rá a bort, a kifacsart narancsok levét, az olívaolajat, szórjuk rá az oregánót, a zúzott fokhagymát és az őrölt borsot. Kissé forgassuk össze és fél óráig hagyjuk, hadd pácolódjon be a hús. Ha letelt az idő, sózzuk meg a combokat és helyezzük a grillrácsra. Nagyjából fél óra alatt megpuhulnak, ezt követően locsoljuk meg a maradék narancs levével és salátával fogyasszuk!

Ha tetszett a cikk, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: ezeliving.wordpress.com

Oldalak

Lifestyle
A gyógyvizek összetevőinél gyakran említjük a ként, a jódot és a brómot is, azonban létezik egy ritkábban emlegetett, ám annál hatékonyabb összetevő, amely nagyon fontos szerepet játszik a szépségünk...
Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...