Mustáros-sajtos csípős töltött sertésborda

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
4 szelet karaj csont nélkül
  • 1 db hegyes erős paprika
  • 1 kanál dijoni mustár
  • 8 db kockasajt
  • őrölt fehérbors
  • 20 dkg finomliszt
  • 3 tojás
  • 20 dkg zsemlemorzsa
  • 5 dl olaj
  • Elkészítés

    A karajszeleteket klopfoljuk ki, majd ízesítsük sóval. A paprikát vágjuk apró darabokra és dolgozzuk össze a sajttal és a mustárral, majd sózzuk és borsozzuk meg, végül osszuk négy egyenlő részre. A hússzeletek egyik felére tegyünk ebből az öntetből, majd hajtsuk rá a másik felét. A töltött húsokat panírozzuk be, és süssük ki olajban. Hasábburgonyával, rizzsel, de burgonyapürével is remek fogás.

    Kóstold meg a meleg ellen rendkívül hatékony görög gyümölcslevest!

    Oldalak

    Szólj hozzá Te is!