Mustáros-sajtos csípős töltött sertésborda

Unod a csirkét? Itt egy igazán könnyen elkészíthető recept, amely garantáltan feldobja a hétköznapjaidat. Az enyhén pikáns sertésborda remek választás egy családi ebédhez, vagy ha csak a párodat szeretnéd meglepni valami egyszerű finomsággal.

Hozzávalók

    Tetszik az oldal?
    Nyomj itt egy nagy
    Tetszik-et és gyere
    máskor is!
  • 4 szelet karaj csont nélkül
  • 1 db hegyes erős paprika
  • 1 kanál dijoni mustár
  • 8 db kockasajt
  • őrölt fehérbors
  • 20 dkg finomliszt
  • 3 tojás
  • 20 dkg zsemlemorzsa
  • 5 dl olaj

Elkészítés

A karajszeleteket klopfoljuk ki, majd ízesítsük sóval. A paprikát vágjuk apró darabokra és dolgozzuk össze a sajttal és a mustárral, majd sózzuk és borsozzuk meg, végül osszuk négy egyenlő részre. A hússzeletek egyik felére tegyünk ebből az öntetből, majd hajtsuk rá a másik felét. A töltött húsokat panírozzuk be, és süssük ki olajban. Hasábburgonyával, rizzsel, de burgonyapürével is remek fogás.

Kóstold meg a meleg ellen rendkívül hatékony görög gyümölcslevest!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!