Recept

Mustáros-fokhagymás mártásban sült csirkecombok - Recept

A csirke egy végtelenül „praktikus” hús, hiszen rendkívül sokféleképpen el lehet készíteni. Most egy nagyon egyszerű, ám annál finomabb receptet mutatunk: itt vannak a mustáros-fokhagymás mártásban sült csirkecombok!

Hozzávalók

Video A Hegyi doktor Magyarországon: Interjú Hans Sigl-el
  • 8 db csirkecomb
  • 2 kis pohár tejföl
  • 1 ek mustár
  • 1 ek ételízesítő
  • ízlés szerint bors
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 5 dkg vaj
  • 1 dl olaj
  • ízlés szerint sajt

Elkészítés

Először készítsük el a mártást: keverjük össze a tejfölt, a mustárt, az ételízesítőt, a borsot, a fokhagymát és az olajat. Ezután vegyük kezelésbe a csirkecombokat: kenjük be őket vajjal, és jó alaposan mártogassuk bele a szószba. Vegyünk elő egy tepsit, majd szép szorosan rakjuk bele a húsokat. Fóliázzuk le, és előmelegített sütőben süssük kb. 40 percig. Ha jól átsült, vegyük le róla a fóliát, szórjuk meg sajttal, majd pirítsuk meg, hogy jó ropogós legyen.

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

​Fotó: becomingpigzilla.com

Oldalak

Recept
Lifestyle
A Szűz előre tudni fogja, mikor és hogyan csináljon pénzt. Heti horoszkóp.
Sztárok
Évek óta keringenek pletykák arról, hogy Vilmos herceg és Katalin házassága mögött jóval szigorúbb megállapodás áll, mint azt bárki gondolná. Most pedig ismét előkerült két különös pont, amelyekhez...
Sztárok
Michelle Pfeiffer neve évtizedeken át egyet jelentett a szépséggel, a tehetséggel és a filmsztárok valódi aranykorával. Ma pedig, 67 évesen is olyan kisugárzása van, amelyet egyszerűen nem lehet...
Sztárok
A színésznő a minap Szaúd-Arábiában járt az idei Red Sea International Film Festival nyitóestjén, ahol egy olyan fekete estélyit viselt, hogy még az állunk is leesett tőle.
Sztárok
Úgy tűnik, Kamilla királyné már rég nem csupán a háttérből figyeli a királyi udvar működését: ő az, aki sokszor irányít, és olyan feltételeket szab, amelyeket olykor a személyzet is ledermedve...