Mozzarellával és paradicsommal töltött gombafejek - Nem csak vegáknak

Mozzarella, paradicsom és gomba... Hmm, ugye jól hangzik? Olvasd el a következő receptet, majd készítsd el ezt az egyszerű fogást, nem fogod megbánni!
Hozzávalók
A fokhagymás vajhoz
- 2 ek vaj
- 2 gerezd zúzott fokhagyma
- 1 ek aprított petrezselyem
A gombához
- 5 nagy Portobello gomba
- 5 mozzarella golyó
- 1 csésze koktélparadicsom
- bazsalikomlevelek
Az öntethez
- ¼ csésze balzsamecet
- 2 tk barna cukor
Elkészítés
A vajat olvasszuk fel és keverjük el a zúzott fokhagymával, valamint az aprított petrezselyemmel. Fogjuk meg a gombákat, tisztítsuk meg, szedjük ki a szárát, majd a külső részét kenjük meg ezzel a vajas keverékkel. Ezzel a felével lefelé tegyük bele egy tepsibe, a belsejébe pedig tegyük a felszeletelt koktélparadicsomokat és a mozzarellát. Süssük addig, amíg a sajt el nem olvad rajta. Közben készítsük el az öntetet, keverjük el a balzsamecetet a cukorral. Tálalás előtt szórjuk meg a gombákat a bazsalikomlevéllel és locsoljuk meg az öntettel.