Mozzarellával és paradicsommal töltött gombafejek - Nem csak vegáknak

Mozzarella, paradicsom és gomba... Hmm, ugye jól hangzik? Olvasd el a következő receptet, majd készítsd el ezt az egyszerű fogást, nem fogod megbánni!

Hozzávalók

A fokhagymás vajhoz

  • 2 ek vaj
  • 2 gerezd zúzott fokhagyma
  • 1 ek aprított petrezselyem

A gombához

  • 5 nagy Portobello gomba
  • 5 mozzarella golyó
  • 1 csésze koktélparadicsom
  • bazsalikomlevelek

Az öntethez

  • ¼ csésze balzsamecet
  • 2 tk barna cukor

Elkészítés

A vajat olvasszuk fel és keverjük el a zúzott fokhagymával, valamint az aprított petrezselyemmel. Fogjuk meg a gombákat, tisztítsuk meg, szedjük ki a szárát, majd a külső részét kenjük meg ezzel a vajas keverékkel. Ezzel a felével lefelé tegyük bele egy tepsibe, a belsejébe pedig tegyük a felszeletelt koktélparadicsomokat és a mozzarellát. Süssük addig, amíg a sajt el nem olvad rajta. Közben készítsük el az öntetet, keverjük el a balzsamecetet a cukorral. Tálalás előtt szórjuk meg a gombákat a bazsalikomlevéllel és locsoljuk meg az öntettel.

Fotó: nuggetmarket.com

Oldalak

Fashion&Beauty
Tavasszal mindannyiunkban feltámad a vágy, hogy egy kissé felfrissítsük, megújítsuk ruhatárunkat. Mielőtt viszont óriási költekezésbe vernénk magunkat, érdemes elgondolkodnunk azon, mely alapdarabok...
Lifestyle
Az Oroszlán szerelmi élete meglepő fordulatot vehet. Napi horoszkóp!