Mézes-mustáros sertéskaraj - Ellenállhatatlan grillétel
Az egyik legegyszerűbb és megfinomabb pác a mézes-mustáros, éppen ezért érdemes kipróbálnunk a grillételekhez is. Mutatunk egy szuper receptet!
Hozzávalók
- 4 szelet (kb. 20-20 dkg-os) sertéskaraj
A páchoz
- 6 ek méz
- 4 ek szójaszósz
- 4 ek Worcester-mártás
- 4 ek mustár
- 2 ek dijoni mustár
Elkészítés
Készítsük el a pácot: keverjük össze egy kis tálkában a hozzávalókat. A hússzeleteket tisztítsuk meg, kissé klopfoljuk ki és öntsük rá a páclevet. Forgassuk össze és egy éjszakán át hagyjuk a hűtőben. Grillrácsra fektessük rá a húsokat, majd süssük addig, amíg piros nem lesz mindkét oldala. Sütés közben folyamatosan kenegessük a maradék páclével. Salátával vagy sült burgonyával tálaljuk.
Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!