Mexikói pörkölt - A magyarok kedvenc étele másképp

Ez az étel sokkal ízletesebb, mint egy natúr, klasszikus pörkölt. Bár a hozzávalók tekintetében csak zöldségek terén van változás, mi mégis sokkal jobban szeretjük.

Hozzávalók

  • 200 g kukoricakonzerv
  • 200 g zöldborsókonzerv
  • 200 g sárgarépa konzerv
  • 1 kg sertéskaraj kockázva
  • 2 db paradicsom
  • 2 fej hagyma
  • olaj
  • ételízesítő
  • bors
  • pirospaprika

Elkészítés
A hagymát az apróra vágás után dinszteljük meg az olajon, majd adjuk hozzá a pirospaprikát és a kockákra vágott paradicsomot. Ha szétfőtt a paradicsom beletehetjük konzerv zöldségeket és a húst. Annyi vízzel öntsük fel, hogy éppen ellepje. Közben jöhetnek a fűszerek is. Addig pároljuk, amíg meg nem puhul a hús.

Melegen tálaljuk.

Oldalak

Lifestyle
Ha szeretsz étteremben enni és kedveled a gourmet fogásokat, akkor biztosan jártál már olyan helyen, ahol a luxuskörülmények közt felszolgált ételek egészen aprócskák voltak. Nos, ennek is megvan az...
Lifestyle
Már unod a megszokott kávézást reggelente? Mutatunk egy tippet, amivel alaposan fel tudod dobni az ízét!
Home&Design
A nyár a kerti partik és a közös, késő esti, kinti iszogatások évszaka, így nem meglepő, ha benned is feltámad a vágy, hogy gyönyörűvé és hangulatossá varázsold az atmoszférát odakint - még az évszak...