Recept

Mexicói töltött pulyka Boros István mesterszakácstól

A Teátrum Bisztró mesterszakácsa, Boros István az 5 SÉF - egy hét, egy hűtő műsorában egy Mexikói töltött pulykát készített. Érdekel, hogy miként készítheted el ezt az ízletes vacsorát a családnak? Akkor nézd meg István receptjét és videóját, majd irány a konyha! (X)

Előkészítés: 15 perc
Elkészítési idő: 120 perc

Hozzávalók:

  • 1 db Gallicoop pulyka felsőcomb
  • Vénusz étolaj
  • Majoranna
  • Őrölt fekete bors
  • Bonduelle Bon Menu Chili
  • Bonduelle Créatif Mexico
  • Parázsburgonya

Elkészítés:

A Gallicoop pulyka felsőcombot kicsontozzuk, és megnyitjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd egy hőálló tálban, alufóliára tesszük. Bonduelle Bon Menu Chili, paradicsomszószos chilis babbal és Bonduelle Créatif Mexico zöldborsós, szuperédes csemegekukoricás, paprikás zöldségkeverékkel megtöltjük. A megtöltött húst félbehajtjuk, és az alufóliával feltekerjük, hogy egy szaloncukor formát kapjunk. Azért fontos szorosan feltekerni, hogy a hús sütés közben megtartsa a formáját. A sütőtálba Vénusz étolajat és egy kis vizet teszünk, majd 160 C°-os sütőben 2 óra alatt készre sütjük. Parázsburgonyával tálaljuk.

A recepttel most 10.000 Ft értékű Bonduelle ajándékcsomagot nyerhetsz!

Kattints a képre, töltsd ki a kvízt és nyerj!

Oldalak

Recept
Lifestyle
A Napoletana 1963. augusztusában nyitotta meg kapuit a Váci utca 16-ban, az egykori Fontana üzletház helyén. Akkor viszont még nem igazán tudtuk, mi is az az eredeti olasz gasztronómia!
Sztárok
Nagyon sokáig találgatták, hogy Curtis vajon az RTL, vagy a TV2 képernyőjén fog-e feltűnni. A rapper teljes őszinteséggel nyílt meg a témában.
Lifestyle
Az internetes bűnözők meg tudják lovagolni a különböző csaláshullámokat, hogy be tudjanak húzni a csőbe. Még egy OTP-s bankleállásnál is fokozottan oda kell figyelnünk.