Egy mondattal felrobbantotta az internetet a közkedvelt márka, a követők tajtékoznak

A majonézt gyártó cég a Twitter-oldalán tett közzé egy elég megosztó bejegyzést, a legtöbb kommentelőnek felfordult tőle a gyomra…

Kiakadtak a kommentelők

Sokan fogyasztunk majonézt nap, mint nap, hiszen sokféleképen felhasználható és nem mellesleg nagyon finom is. Mindenkinek megvannak a kedvenc márkái, amikhez mindig szívesen nyúl az élelmiszerboltok polcain, de most lehet egyesek átgondolják a választásukat, miután látják, mit tett közzé a minap a közösségi oldalán az egyik közkedvelt majonézgyártó cég.

Az internet valósággal megőrült attól a mindössze pár szóból álló Twitter-bejegyzéstől, amit a múlt héten tett közzé a Hellmann’s, és amiben arra buzdították a követőiket, hogy legnépszerűbb terméküket egy szokatlan ízkombinációban fogyasszák. Nem mindenkinek jött be a „gourmet” tipp.

Majonéz a kávéba. Ennyi, ez a poszt” – áll a bizarr, igencsak megosztó bejegyzésben.

A legtöbb kommentelő teljesen kiakadt, ihatatlannak tartják az ajánlott italt. Egyikük ahhoz hasonlította a javaslatot, mint ha vizeletet öntünk a pezsgőhöz, ami szintén lehetséges, de ettől még nem fogyasztjuk el. Egy másikuk egyszerűen úgy reagált, hogy jelezte: kiköveti és jelenti a profilt, amit általában akkor tesznek a felhasználók, ha sértő vagy illegális tartalmat észlelnek.

A Hellmann’s azonban nem hagyta annyiban a dolgot, tovább erősködtek, és egy következő tweetben azt írták: „A majonéz kávéba helyezésének előnyei közé tartozik: 1. majonéz a kávédban, 2. kávé a majonézedben.

Nem tudni, hogy csak egy kis hírverésre vágytak-e a vállalatnál, vagy a PR-vezető érdekes ízlését dicséri ez a két bejegyzés, de annyi biztos, hogy sok ember gondolatait felkavarták és heves párbeszédet indítottak el a Twitteren. Még az is előfordulhat, hogy a trükk valóban működik, és ha kipróbálnánk, életünk legjobb kávéélményébe lenne részünk, ami után tej helyett örökké majonézt használnánk. Ki tudja…

A vörösborok mérsékelt fogyasztása csökkentheti a szív- és érrendszeri betegségek valószínűségét.

Fotó és leadfotó: 123rf

Oldalak