Egy igazi magyaros a hazai ízek szerelmeseinek: Krumplis-kolbászos egytálétel

Ennél olcsóbb receptet keresve sem találnál!

Sült, krumplis-kolbászos egytálétel

Hozzávalók:

  • 1 kg krumpli
  • 1 szál kolbász
  • 2 pár virsli
  • 2 fej hagyma
  • 2 ek liszt
  • 1 db tojás
  • só, bors

Elkészítés:

A krumplit meghámozzuk, megmossuk és lereszeljük, a kolbászt és a virslit felkarikázzuk, a hagymát pedig feldaraboljuk. A kolbász zsírján átsütjük a virslit és a hagymát, meghintjük a liszttel, majd a keveréket hozzáöntjük a reszelt krumplihoz. A keverékhez végül hozzáadjuk a tojást, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és tűzálló tálban, lefedve körülbelül 30 percig sütjük.

További két magyaros ételért lapozz!

Fotó: 123rf

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!