Egy igazi magyaros a hazai ízek szerelmeseinek: Krumplis-kolbászos egytálétel
Ennél olcsóbb receptet keresve sem találnál!
Sült, krumplis-kolbászos egytálétel
Hozzávalók:
- 1 kg krumpli
- 1 szál kolbász
- 2 pár virsli
- 2 fej hagyma
- 2 ek liszt
- 1 db tojás
- só, bors
Elkészítés:
A krumplit meghámozzuk, megmossuk és lereszeljük, a kolbászt és a virslit felkarikázzuk, a hagymát pedig feldaraboljuk. A kolbász zsírján átsütjük a virslit és a hagymát, meghintjük a liszttel, majd a keveréket hozzáöntjük a reszelt krumplihoz. A keverékhez végül hozzáadjuk a tojást, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és tűzálló tálban, lefedve körülbelül 30 percig sütjük.