Krumplifőzelék juhtúróval - Finomabb, mint a klasszikus verzió

Szereted a főzelékeket? Kombináld a krumplit egy kis juhtúróval, a végeredmény isteni lesz! Ha kíváncsi vagy a pontos receptre, olvasd el cikkünket!

Hozzávalók

  • 60 dkg krumpli
  • 15 dkg juhtúró
  • 3 dl tejföl
  • 2 ek liszt
  • 2 babérlevél
  • 1 kisebb vöröshagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • só, bors

Elkészítés

A krumplit hámozzuk meg, mossuk meg, kockázzuk fel és főzzük meg. Közben adjuk hozzá a megtisztított és felaprított vörös- és fokhagymát, valamint a babérlevelet. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Ha megpuhult a krumpli, adjuk hozzá a tejföllel elkevert lisztet és a juhtúrót. Amint besűrűsödött, zárjuk el alatta a gázt.

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: spicygoulash.com

Oldalak

Lifestyle
A Napoletana 1963. augusztusában nyitotta meg kapuit a Váci utca 16-ban, az egykori Fontana üzletház helyén. Akkor viszont még nem igazán tudtuk, mi is az az eredeti olasz gasztronómia!
Sztárok
Nagyon sokáig találgatták, hogy Curtis vajon az RTL, vagy a TV2 képernyőjén fog-e feltűnni. A rapper teljes őszinteséggel nyílt meg a témában.
Lifestyle
Az internetes bűnözők meg tudják lovagolni a különböző csaláshullámokat, hogy be tudjanak húzni a csőbe. Még egy OTP-s bankleállásnál is fokozottan oda kell figyelnünk.