Ezekkel az eszközökkel te is úgy süthetsz-főzhetsz, akár csak a profik!

Jót főzni jó – ezt mindannyian tudjuk. Ugyanakkor lehetünk bármilyen tapasztalt szakácsok is, praktikus, könnyen használható konyhai eszközökből sosem elég. Jót főzni kézhez álló eszközökkel nemcsak jó, hanem igazi élmény is! Ha ráadásul szép tárgyakkal vagyunk körbevéve a konyhában, erre pedig újból és újból rá tudunk csodálkozni, az sokszor tud mosolyt csalni az arcunka. Nem utolsó sorban pedig élvezetesebbé is varázsolja a tűzhelynél töltött perceket! (x)

Segítség a konyhában

Szerencsére egyre több a megfizethető, szép formatervezésű alternatíva a konyhai eszközök piacán. Korábban talán nem volt jellemző, hogy gondos odafigyeléssel álltak volna egy habverő vagy vízforraló (forma)tervezéséhez, de mostanra már ez sem tartozik a science fiction kategóriába, sőt! A Kitchen Aid pont ezt tűzte ki célul: sokoldalú, egyedi, minőségi termékek megalkotását.

Ne engedjünk a minőségből!

Az amerikai KitchenAid márka termékei tökéletes segítőtársak, most ezeket szerezhetjük be SPAR és INTERSPAR áruházakban egy pontgyűjtő akció keretein belül 2019. október 10-től 2020. február 20-ig.

A hűségakcióban olyan prémium konyhai elektromos kisgépek és eszközök lesznek elérhetőek, mint a formatervezett, kétfokozatú botmixer, rozsdamentes acélból készült vízforraló, – tört jég aprításához is alkalmas – acélkéses turmixgép, valamint aprítógép és kézi mixer. Ezeken kívül az olyan nélkülözhetetlen termékek is megtalálhatók az akcióban, mint a rozsdamentes acél keverőtál, habverő, zöldség- és gyümölcshámozó, konyhai olló, mérőpohár, fordítólapát, spatula és konzervnyitó. A konyhaeszközöket a pontok összegyűjtését követően, 45-78%-os kedvezménnyel vehetik meg a vásárlók, de hűségpont nélküli áron is megvásárolhatóak.

A hűségakcióhoz egy különleges ajánlat is társul: 2019. december 01-ig tartó nyereményjáték keretében 5 db limitált kiadású Queen of Hearts Robotgépet is kisorsolnak a pontgyűjtésben résztvevők között.

Részletek a SPAR weboldalán!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!