Rántott-töltött csirkemell különleges bundában - Extra ropogós
A töltött csirkemellet egy dologgal tudjuk különlegesebbé tenni: ha kirántjuk! Ha pedig ehhez kókuszreszeléket is használunk, akkor a végeredmény igazán mennyei lesz!
Hozzávalók
- 4 csirkemell
- 10 dkg liszt
- 10 dkg gépsonka
- 10 dkg szeletelt sajt
- 5 ek kókuszreszelék
- 3 ek zsemlemorzsa
- 3 tojás
- 1 tk só
- olaj
Elkészítés
A csirkemellet vágjuk ketté hosszában, majd klopfolóval lapítsuk ki. Hintsük meg egy kis sóval, majd tegyünk rá egy-egy szelet sonkát és sajtot. Tekerjük fel, hústűvel rögzítsük, hogy ne csússzanak szét. Ezután forgassuk bele a tekercseket lisztbe, a tojásba, végül pedig a kókuszreszelékkel elkevert zsemlemorzsába. Olajban süssük ki.