Japán saláta - Recept
Amennyiben szereted a rizst és a gombát, akkor ezt a receptet is kedvelni fogod. Ezt a különleges salátát nemcsak könnyű elkészíteni, de még finom is.
Hozzávalók
- 15 dkg rizs
- 5 dkg gomba
- 1 fej zeller
- 1 adag remulád-mártás (a receptért kattints ide)
Elkészítés
A rizst sós vízben megfőzzük. A levét lecsurgatjuk, és a rizst összekeverjük az egészben hagyott, apró szemű gombával, amelyet ecetes vízben 5 percig főztünk. A zellert tökgyalun legyaluljuk, tésztaszűrőbe rakjuk, és egy percre a gomba főzővízébe mártjuk, majd lecsurgatjuk. Összekeverjük a gombás rizzsel, az egészet leöntjük remulád-mártással, majd jól kihűtjük.
Ha tetszett a recept, akkor nyomj egy lájkot vagy oszd meg a cikket másokkal is!