Remulád-mártás - Recept

Ez a mártás a japán salátával az igazi, de megállja a helyét a húsok és más saláták mellett is. Könnyű elkészíteni, és nagyon finom.

Hozzávalók

  • 1 db tojásból francia majonéz
  • 1 dl tejföl
  • 1 csokor petrezselyem zöld
  • 1 fej reszelt vörös hagyma
  • 2 db ecetes uborka
  • 2 db kemény tojás
  • egy kevés szardella paszta

Elkészítés

A majonézt és a tejfölt jól összekeverjük, majd a hagymát, a petrezselymet, az uborkát és a kemény tojásokat apróra vágjuk és összekeverjük. Jól lehűtve tálaljuk például a japán salátához, de akár más salátákhoz, és húsokhoz is kitűnően passzol.

Ha tetszett a recept, akkor nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: anediblemosaic.com

Oldalak

Sztárok
Mikes Anna és Krausz Gábor hamarosan visszatérnek Magyarországra az Ázsia expressz forgatásáról. Remélhetőleg csak pozitív élményekkel gazdagodtak odakint.
Sztárok
Rengeteg legendás csókjelenetnek lehettünk már tanúi a filmvásznon, de gondoltad volna, hogy akadnak köztük olyanok is, melyeket a színészek belülről teljesen másként éltek meg, mint azt...
Sztárok
A Buckingham-palota újra és újra azt kommunikálja, hogy Károly király jól van, kezelése pedig remekül halad, ugyanakkor mintha maga az uralkodó egyre inkább aggódna.