Ínycsiklandó húsétel ebédre: Krémsajtban sült sertéskaraj

Tökéletes főétel, amitől mind a tíz ujjad megnyalod majd.

Krémsajtban sült sertéskaraj - Hozzávalók

  • 60 kdg sertéskaraj
  • 1-1 darab zöld és piros kaliforniai paprika
  • 50 dkg natúr krémsajt
  • 1 csokor petrezselyem
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 tojás
  • olaj
  • só, bors

Elkészítés:

A karajból kisebb szeleteket vágunk, kissé kiklopfoljuk, sózzuk, majd egy magasabb falú tepsibe helyezzük. A paprikákat felkockázzuk és egy kevés olajon lepirítjuk. Egy keverőtálba tesszük, hozzáadjuk a krémsajtot, sót, borsot, felaprított petrezselymet, zúzott fokhagymát és végül az egész tojást. Összekeverjük, majd az összes szószt ráöntjük a húsra. 170 fokos előmelegített sütőben nagyjából 30-40 percet sütjük, hogy szépen lepiruljon a teteje is.

Még két finom receptért kattints a következő oldalra!

Fotó:123rf.com

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!