Házi mogyoróvaj - Recept

A boltok polcain számtalan hasonló krémes finomság található, de érdemes egyszer otthon is elkészíteni. Garantáltan a család kedvence lesz!

Hozzávalók

  • 500 g pörkölt sótlan földimogyoró
  • 1 evőkanál méz
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • csipet só

Elkészítés

Minden hozzávalót összekeverünk, majd kisebb adagonként turmixgépben pépesre őröljük. őröljük, amíg finom krémmé nem pürésedik. Ha kész, egy tiszta, légmentesen záródó üvegbe töltjük. Hűtőben tároljuk, így akár 1 hónapig is eláll.

Ezt is ajánljuk: Egreslekvár ribizlivel

Fotó: ideastream.org

Oldalak

Fashion&Beauty
A Y2K divat, más néven a "Z generációs" divat az utóbbi években egyre népszerűbb lett.
Utazás
Közepes, 5,3-as erősségű földrengés volt kedden este Románia nyugati részén, a magyar határ melletti Arad megyében - közölte kedden este a román Országos Földtani Intézet (INFP).
Sztárok
Vecsei H. Miklós a Sunday Brunch c. műsor vendége volt, ahol többek között a Vígszínház és Eszenyi Enikő botrányáról is beszélt, valamint elmondta véleményét az intézmény jelenlegi vezetőjéről,...