Házi készítésű hamburgerhús folyékony sajttal a közepén - Ezután csak ezt eszed majd!

Szereted a hamburgert, de tisztában vagy vele, hogy nem ez a legegészségesebb étel? Miért nem próbálod ki a házi verziót? Így a töltelék garantáltan 100 százalék húsból fog készülni! Mutatjuk, hogyan!

Hozzávalók

  • 500 g darált marhahús
  • 60 g cheddar sajt
  • 1 tk vaj
  • ½ tk liszt
  • 1 ek tej

Elkészítés

A húst tegyük egy tálba, kissé keverjük össze és sózzuk meg. A sajtot reszeljük le, majd keverjük el a vajjal, a liszttel és a tejjel. Egy serpenyőben alacsony lángon főzzük, míg össze nem olvad. Ekkor formázzunk golyókat a húsból, kissé lapítsuk le és a közepébe készítsünk egy mélyedést. A folyékony sajtos keveréket töltsük ebbe a mélyedésbe, majd óvatosan formázzuk úgy a húst, hogy a sajt később ne tudjon kifolyni belőle. Az így kapott kissé lapos gombócokat süssük ki és salátalevéllel és zöldségekkel együtt tegyük szendvicsbe.

Fotó: unsophisticook.com

Oldalak

Sztárok
Úgy néz ki, hogy Demcsák Zsuzsa is eljutott arra a pontra, hogy nem szeretné kiteregetni a magánéletét, de azért néhány titkot mégis megtudtunk a szerelméről.
Lifestyle
Talán még a párunknak sem szoktuk elmesélni, ha általában valamilyen szexuális tartalmú álmunk van, pedig lehetnek rejtett jelentései. Most megmutatjuk, hogy mit jelenthet például, ha az előző...
Sztárok
A JAG-Becsületbeli ügyek az első számú katonai dráma volt a tévében, ami milliókat vonzott a képernyőket elé. Lassan 20 éve annak, hogy véget ért a sorozat és azóta elképesztően megváltoztak a...