Ananászos csirke keletiesen - Mennyei ízek néhány hozzávalóból

Nincs ötleted, mit főzz ebédre? Mi az az egyszerű, ám különleges fogás, amivel meglephetnéd a családot? Ne gondolkozz tovább, készítsd el a következő receptet!

Hozzávalók

  • 4 kicsontozott, bőr nélküli csirkecomb
  • ⅔ csésze száraz sherry
  • ½ csésze szójaszósz
  • 4 ek kókuszcukor
  • 1 konzerv ananász (karika + a leve)
  • 1,5 tk keményítő

Hozzávalók

Egy tálban keverjük addig a sherryt, a szójaszószt, a kókuszcukrot és az ananászlét, míg a cukor teljesen feloldódik. Egy csészényit tegyünk félre, a többibe pedig forgassuk bele a húst. Egy órán át hagyjuk a hűtőben pácolódni. A keményítőt keverjük el 3 evőkanál hideg vízzel. A félretett keveréket közepes lángon kezdjük el melegíteni és adjuk hozzá a keményítős vizet. Főzzük addig, míg el nem készül a máz. A bepácolódott húst és az ananászkarikákat grillsütőben süssük meg, majd tálalás előtt csorgassuk rá a mázat.

Fotó: onlinehome.us

Oldalak

Egészség
Rengeteg nőt érint ez a betegség Magyarországon, és tilos félvállról venni. A tünetek bizony egy bizonyos ráktípus előjelei is lehetnek.
Utazás
Már nincsen sok hátra, és hamarosan beindul a szezon a Balatonnál. Azonban az oda utazóknak készülniük kell néhány éles változásra.