Ennél egy jó magyarost? Ebben a harcsapaprikásban nem fogsz csalódni

Mutatunk egy egyszerű, de nagyszerű receptet.

Harcsapaprikás

Hozzávalók:

  • 1 kg harcsa
  • 1 közepes vöröshagyma
  • 5 dkg sertészsír
  • 1 zöldpaprika
  • 1 paradicsom
  • 1 csapott ek csemege pirospaprika
  • 2 ek liszt
  • 2 dl tejföl
  • bors

Elkészítés:

A finomra vágott vöröshagymát megfuttatjuk a zsírban, majd ráfektetjük a haldarabokat. Néhány perc pirítás után hozzáadjuk a pirospaprikát, a kockákra vágott paprikát és a paradicsomot, majd sózzuk, borsozzuk. Finoman megkeverjük az egészet, és felöntjük annyi vízzel, hogy ne lepje el teljesen a halat. Amikor a hús megpuhult, liszttel elkevert tejföllel besűrítjük a levét, amivel még egyszer felforraljuk a harcsapaprikást. Túrós csuszával a legfinomabb.

Még két halas receptért lapozz a következő oldalra!

Fotók: 123rf.com

Oldalak

Sztárok
Pénteken lezajlott a Miss World Hungary válogatója, ahol több száz lány vonult fel a zsűri előtt. Az eseményen jelen volt Kulcsár Edina egykori szépségkirálynő is, aki immáron 10 éve, hogy megnyerte...
Lifestyle
Nem kell sokat aludni, és már Magyarországon is teljesen megváltozik az HBO Max. Megmutatjuk, hogy mire kell készülnöd!
Lifestyle
Gordon Ramsay anno tanította tésztát főzni az embereket, de lehet, hogy rosszul. Állítólag az olaszok sem használják a Michelin-csillagos séf módszerét.