Hamis gulyásleves - Hús nélkül is nagyon finom, próbáld ki!

A gulyásleves egy tipikus magyar étel, amelyet nagyon könnyű elkészíteni. Próbáltad már hús nélkül? Talán meglepően hangzik, de úgy is nagyon finom! Máris mutatjuk a receptjét!

Hozzávalók

  • 1 kg burgonya
  • 10 dkg hagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 zöldpaprika
  • 1 paradicsom
  • olaj
  • 1 kk pirospaprika
  • köménymag, só

Elkészítés

Az olajban pirítsuk meg az aprított hagymát, majd adjuk hozzá a zúzott fokhagymát. Szórjuk rá a pirospaprikát és a sót, és öntsünk rá nagyjából 1-1,5 liter vizet. A krumplit hámozzuk meg, kockázzuk fel, majd adjuk hozzá a leveshez a felaprított paprikával és paradicsommal, illetve a köménymaggal együtt. Főzzük addig, amíg meg nem puhul a krumpli.

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: blog.lonelytraveler.com

Oldalak

Lifestyle
A Fővárosi Állat- és Növénykert április 19. és 21. között rendezi meg a Föld Fesztivált, amelyen látványetetésekkel, állatbemutatókkal, állattréningekkel és kézművesprogramokkal várják a látogatókat...
Utazás
Három autó, egy gyalogos: meg tudod határozni az áthaladás pontos sorrendjét?
Utazás
Vannak slágerországok, amiket a magyarok imádnak meglátogatni az előszezonban. Közben már érdemes lesz kigondolni, külföldön, vagy belföldön kapcsolódnánk-e ki a nyáron.