Hagymás rántottás melegszendvics

Egy melegszendvicset bármikor össze lehet dobni, nem egy tipikus meleg vacsora, de mégis jobb, mint egy egyszerű szendvics. Ez a kolbászos, rántottás változat nagyon jó napindító reggeli, és aki nem érez miatta bűntudatot, annak remek vacsi is lehet.

Hozzávalók (6 közepes szelet kenyérhez)

  • 6 szelet kenyér
  • kolbász, ízlés szerinti mennyiségben
  • 5 tojás
  • 1 kis fej vöröshagyma
  • margarin
  • 15 dkg füstölt sajt
  • egy kevés oregano
  • olaj

Elkészítés
Kevés olajon kicsit megdinszteljük a hagymát, hozzárakjuk a feldarabolt kolbászt és együtt sütjük vele, majd ha már a kolbász is pirul, ráöntjük a tojásokat és a szokásos módon rántottát csinálunk. A kenyérszeletek mindkét oldalát megkenjük margarinnal és felsorakoztatjuk őket egy nagyobb tepsiben.A sajtot lereszeljük. A kész rántottát kiadagoljuk a kenyérszeletekre, majd megszórjuk őket a reszelt sajttal. A sütőbe toljuk, és addig sütjük, amíg a sajt ráolvad. Ha kész, megszórjuk a szeleteket egy kis oreganóval.

Próbáld ki ezt is: rántotta parasztosan!

Oldalak

Lifestyle
A Napoletana 1963. augusztusában nyitotta meg kapuit a Váci utca 16-ban, az egykori Fontana üzletház helyén. Akkor viszont még nem igazán tudtuk, mi is az az eredeti olasz gasztronómia!
Sztárok
Nagyon sokáig találgatták, hogy Curtis vajon az RTL, vagy a TV2 képernyőjén fog-e feltűnni. A rapper teljes őszinteséggel nyílt meg a témában.
Lifestyle
Az internetes bűnözők meg tudják lovagolni a különböző csaláshullámokat, hogy be tudjanak húzni a csőbe. Még egy OTP-s bankleállásnál is fokozottan oda kell figyelnünk.