Habcsók - Recept

A karácsonyi időszak legszínesebb sütije a habcsók, amit úgy színezünk és díszítünk, ahogy épp kedvünk tartja, így mindenki kiélheti fantáziáját.

Hozzávalók

  • 4 tojásfehérje
  • 40 dkg cukor
  • 1 citrom leve

Elkészítés

A tojások fehérjét kemény habbá verjük, és a cukorral meg a citrommal, gőz fölött, sűrűre verjük. Ha már jól megsűrűsödött, zsírozott sütőlemezre kanállal kis gömböket rakunk belőle. A sütőben a legkisebb lángon szárítjuk.

Ha te is szereted a habcsókot, akkor nyomj egy lájkot vagy oszd meg a cikket másokkal is!

Fotó: sweetdesiresparties.com

Oldalak

Home&Design
Nincs ki gondozza szeretett növényeidet mialatt te elutazol? Akkor olvass tovább, tippjeinkkel kedvenc zöldjeid sem sínylik meg a távollétedet.
Sztárok
György hercegnek számos regulának kell megfelelnie, melyek között van olyan, ami azt szabályozza, milyen ruhák alkothatják a gardróbját.
Fashion&Beauty
Tavasszal mindannyian szeretünk olyan ruhadarabokba bújni, melyek stílusosak, de mégis képesek meleget nyújtani a változékony időjárás ellen. Ilyen alapdarabok a kardigánok is, melyek kényelmesek és...