Grillezz és sütögess a szabadban: íme az ország 56 legjobb tűzrakóhelye egy térképen

A Rákóczi Feri támogatásával összeállított 2021-es grilltérképen Magyarország legszebb hazai tűzrakóhelyei találhatók – itt a jó idő, sütögetésre fel!

Természetközeli falatozás az ország legkülönlegesebb pontjain

A járványhelyzet ugyan enyhülni látszik és egyre több program válik újra elérhetővé számunkra, sokakban ott motoszkál még az érthető óvatosság. Otthon ülni azonban képtelenség többé, így akik egyelőre nem vágynak tömegbe, azoknak a legkiválóbb úti cél az ország 56 kiemelt kültéri tűzrakóhelyének egyike, ahol barátainkkal közösen készíthetünk isteni fogásokat a természet lágy ölén egy kisebb – vagy éppen kiadós – túrát követően.

A grillszezon nem csupán a kerti sütögetést jelenti, hiszen miért ne lehetne egy rövid sétát vagy egy nagyobb túrát egy frissen elkészített fogással a természetben lefojtani. Családok, barátok, munkatársak egyaránt vágynak most mindennél jobban a négy fal helyett a természetbe, így a Bonduelle olyan tűzrakóhelyeket gyűjtött össze egy térképre, amelyek országszerte biztosítanak felhőtlen kültéri szórakozást a kezdő és profi grillezőknek egyaránt. A térképen nem csupán a sütögetésre alkalmas pontok tűnnek fel hazánk legkülönbözőbb részein, hanem Rákóczi Feri grilltippjei, valamint általános tűzrakási tanácsok is segítenek minket a tervezésben.

Lapozz, mutatjuk a térképet!

Oldalak

  • 1
  • 2