Olyan, mint az eredeti, csak finomabb - Gesztenyés krémes, a tökéletes desszert

Mert gesztenyével minden jobb!

Gesztenyés krémes

Hozzávalók:

A tésztához:

  • 4 ek liszt
  • 4 ek porcukor
  • 4 db tojás
  • 1 ek kakaó
  • 0,5 dl olaj
  • fél csomag sütőpor

A krémhez:

  • 25 dkg gesztenyepüré
  • 10 dkg porcukor
  • 10 dkg margarin
  • 1 vaníliás pudingpor
  • 4 dl tej

A tetejére:

  • 0,5 l tejszín
  • 10 dkg porcukor

Elkészítés:

A tészta alapanyagait összekeverjük, majd nyújthatóvá gyúrjuk, és kilisztezett, kivajazott tepsiben tűpróbáig sütjük. A krémhez a pudingot felfőzzük a tejben. Kikeverjük a margarint a porcukorral, majd hozzáadjuk a pudingot és a gesztenyepürét. Jó alaposan elkeverjük az egészet, és megkenjük a krémmel a tésztát, a sütemény tetejére pedig kemény habot verünk a porcukorból és a tejszínből.

További két gesztenyés receptért lapozz!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!