Recept

A leggyorsabb gesztenyepüré, amit valaha készítettem - Isteni desszert pillanatok alatt

Hozzávalók

  • 25 dkg gesztenyemassza (ha cukor nélküli, akkor ízlés szerint cukrozzuk)
  • 1 ek kakaó vagy 2 szelet reszelt csokoládé
  • 2 ek feketekávé
  • 1-2 ek rum
  • 2 dl tejszín

Elkészítés

Az összes alapanyagot jól összegyúrjuk, az előre elkészített tejszínhabot egy tál közepére halmozzuk, a gesztenyemasszát burgonyanyomón át rányomjuk.

Nem szeretsz órákat elidőzni a konyhában? Mutatunk két villámgyors receptet, hogy több legyen az élvezet, mint a robotolás!

Fotó, leadfotó: Pinterest.com

Oldalak

Recept
Lifestyle
A Napoletana 1963. augusztusában nyitotta meg kapuit a Váci utca 16-ban, az egykori Fontana üzletház helyén. Akkor viszont még nem igazán tudtuk, mi is az az eredeti olasz gasztronómia!
Sztárok
Nagyon sokáig találgatták, hogy Curtis vajon az RTL, vagy a TV2 képernyőjén fog-e feltűnni. A rapper teljes őszinteséggel nyílt meg a témában.
Lifestyle
Az internetes bűnözők meg tudják lovagolni a különböző csaláshullámokat, hogy be tudjanak húzni a csőbe. Még egy OTP-s bankleállásnál is fokozottan oda kell figyelnünk.