Megvan a nyertes - Kétgyermekes családanya lett a Whirlpool hivatalos foodbloggere

A gasztronómia egyre trendibb, így nem csoda, ha sokan próbálkoznak a közösségi média világában ezen a pályán érvényesülni. Nem kevesen érnek is el kisebb-nagyobb sikereket, de ne higgyük, hogy elég ehhez némi szabadidő és főzni tudás. Az elhivatottság és a trendek követése mellett szükség van arra is, hogy aki ilyen babérokra szeretne törni, rendelkezzen jó íráskészséggel, szépérzékkel, némi food-stylist vénával, no meg a fotózás alapjaival is tisztában legyen. (x)

Így már nem is olyan egyszerű, igaz?

A Whirlpool Magyarország, mint az egyik vezető konyhai berendezés forgalmazó a magyar piacon, úgy döntött, ahelyett, hogy a szokásos piaci rutint követné, és választana egy már ismert arcot saját termékei mellé, inkább utat nyit a fiatal tehetségeknek. Így meghirdette FoodBlogger pályázatát, melyben lehetőséget ad valakinek, akiben a fent felsoroltak mind megvannak, hogy megmutathassa magát és bizonyítson.

Tökéletes választás

A megfelelő személy kiválasztásához szükség volt egy szakmai zsűri segítségére is. Kulcsár Edina a márka nagyköveteként, Krausz Gábor profi séfként és Huczka István a Whirlpool Magyarország ügyvezetőjeként más-más szempontok alapján értékelte a jelentkezőket, de a TOP 3 versenyző kijelölése egyöntetű szavazatok alapján történt. Az Instagram közönségét is megkérdezve végül Kotsy Zsófi lett az, aki megkapta a lehetőséget, hogy a Whirlpool FoodBloggere lehessen 2020-ban.

A kétgyermekes anyuka ezután a Whirlpool legprofibb W Collection konyhai készülékeivel készítheti el ételeit, amit majd nem csak fotókon, hanem videókban is megmutat nekünk. Bájos stílusával, menüjavaslatával és minőségi fotóival biztosak lehetünk benne, hogy a Whirlpool követőtáborát épp úgy fogja inspirálni, ahogy a kiválasztásában részt vevő zsűri bizalmát is elnyerte. Figyeljétek Ti is a Whirlpool oldalait és kövessétek Zsófi gasztrokalandját, ami sok izgalmas receptet és finomságot tartogat számunkra.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!