Recept

Szinte mindenki elhibázza: 5 népszerű étel, amit eddig biztosan rosszul készítettél el

Tényleg lehetetlen őket jól elkészíteni, vagy te azon kivételes emberek közé tartozol, akinek a zsigereiben van a helyes főzési módszer? Most kiderül!

Mekkora konyhatündér vagy?

Valljuk be, akárhány éve is sütünk-főzünk, a konyhaművészet tudomány, és egy élet is kevés ahhoz, hogy minden csínját-bínját elsajátítsuk. Egy rossz alapanyag vagy mozdulat elronthatja az egész fogást, és sokszor még az éttermekben is megesik, hogy helytelen főzési módszert alkalmaznak bizonyos élelmiszereknél, az eredmény pedig kiábrándító lesz. Nem számít tehát, hogy sokat látott szakács vagy egyszerű háziasszony vagy, aki csak a családjára főz, olykor mindenki hibázik – a legfontosabb, hogy mindig tudd, mit kell tenned annak érdekében, hogy a dolgok ne csússzanak ki az irányításod alól. Galériánkban 5 tipikus főzési hibát mutatunk be olyan népszerű ételeknél, amiket biztosan te is készítettél már életed során legalább egyszer – ám azt is eláruljuk, hogyan varázsolhatsz remekművet az asztalra.

A klasszikus receptet követve a mesterszakácsok azt javasolják, hogy a steaket semmiféleképpen ne süssük túl, hiszen akkor száraz, kemény húst kapunk végeredményként – az is fontos, hogy elkészítés után pihentessük a húst 5-10 percig, hogy a steakben található finom nedvek a felszínre kerüljenek.
Kattints a további képekért!

A világ legfinomabb és legpuhább tojáslepénye lesz a végeredmény.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Recept
Lifestyle
Az Oroszlán szerelmi élete meglepő fordulatot vehet. Napi horoszkóp!
Egészség
Rengeteg nőt érint ez a betegség Magyarországon, és tilos félvállról venni. A tünetek bizony egy bizonyos ráktípus előjelei is lehetnek.