Töltött rántott hús: annyira finom, hogy ezentúl csak így fogod készíteni!

Sokkal jobb és laktatóbb, mint a hagyományos verzió, így nem csoda, ha innentől mindig ezt szeretné majd enni a család.

Rántott karaj tojással és sajttal töltve

Hozzávalók:

  • 8 szelet sertéskaraj
  • 15 dkg reszelt trappista
  • 4 db kemény tojás
  • 3 db tojás (a panírhoz)
  • 2 ek tejföl
  • 1 fej hagyma
  • zsemlemorzsa
  • sült hús fűszerkeverék
  • liszt
  • só, bors

Elkészítés:

Klopfold ki és fűszerezd be a karajszeleteket. A főtt tojásokat törd össze, a hagymát aprítsd fel, sózd, borsozd, majd keverd össze a reszelt sajttal és a tejföllel. A kész masszát terítsd rá a hús egyik oldalára, hajtsd rá a másik felét majd egy hústűvel tűzd össze. Óvatosan panírozd be végül pedig forró olajban süsd aranybarnára.

További két töltött étel receptjéért lapozz!

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!