Forró csoki - Krémes kényeztetés

A forró csokit általában inkább porból készítjük el, pedig az otthoni változata sokkal finomabb, és gazdaságosabb is.

Hozzávalók

  • 1 bögre 2,8 %-os tej
  • 4 tk jó minőségű kakaópor
  • 1 tk cukor
  • 1 cs vaníliás cukor
  • 1 tk étkezési keményítő

Elkészítés
Az összes hozzávalót tegyük egy tálba és verjük fel, míg homogén nem lesz. Ezután lassú tűzön krémesre forraljuk. Tegyük bögrébe és tálaljuk tejszínhabbal, csoki reszelékkel.

Próbáld ki a legjobb forralt bor receptet is!

Oldalak

Fashion&Beauty
A 21 esztendős sztárcsemete természetes báját és magabiztos stílusérzékét is édesanyjától örökölte.
Lifestyle
Hűséges társat keresel a mindennapokra? Ezekkel a négylábúakkal nem foghatsz mellé. Íme!
Lifestyle
Persze az, hogy kinek mi számít jónak az ágyban eltérő lehet, de egy biztos: az alábbi három csillagjegy alapvető tulajdonságai miatt nagyon aktív, ha szeretkezésről van szó. Ha velük összehoz a sors...