Hirdetés

Egyszerű fokhagymás libacomb, a tökéletes ebéd Szent Márton napjára

November 11-én, Szent Márton napján nem is választhattunk volna más receptet, mint az isteni fokhagymás libasültét.

Fokhagymás libacomb

Hozzávalók

  • 4 libacomb
  • 1 fej hagyma
  • 2-3 gerezd fokhagyma
  • 1 ek paradicsompüré
  • olaj
  • majoránna
  • só, bors

Elkészítés

A libacombokat fűszerezzük be a sóval, borssal és a majoránnával, majd forró olajon kissé pirítsuk meg. Vegyük ki a húst a serpenyőből és a helyére tegyük az apróra vágott hagymát, a zúzott fokhagymát. Ha ez is megpirult, tegyük vissza rá a combokat, adjuk hozzá a paradicsompürét, öntsünk alá egy kis vizet és lefedve főzzük puhára. Ha már megpuhult, vegyük le róla a fedőt és süssük pirosra. Krumplival és salátával tálaljuk.

Ha tetszett a recept, még több finomságért kattints a következő oldalra!

Fotó:123rf.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!