Fokhagymás libacomb - A tökéletes Szent Márton napi ebéd

November 11-én, Szent Márton napján nem is választhattunk volna más receptet, mint egy kitűnő fokhagymás libacombét. Készítsd el még ma, garantáltan ízleni fog!

Hozzávalók

  • 4 libacomb
  • 1 fej hagyma
  • 2-3 gerezd fokhagyma
  • 1 ek paradicsompüré
  • olaj
  • majoránna
  • só, bors

Elkészítés

A libacombokat fűszerezzük be a sóval, borssal és a majoránnával, majd forró olajon kissé pirítsuk meg. Vegyük ki a húst a serpenyőből és a helyére tegyük az apróra vágott hagymát, a zúzott fokhagymát. Ha ez is megpirult, tegyük vissza rá a combokat, adjuk hozzá a paradicsompürét, öntsünk alá egy kis vizet és lefedve főzzük puhára. Ha már megpuhult, vegyük le róla a fedőt és süssük pirosra. Krumplival és salátával tálaljuk.

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: blog.danubiagate.sk

Oldalak

Video Élénk színek, merész minták: Íme a 2025-ös divattrendek
Fashion&Beauty
Meghan Markle lenyűgöző stílusban jelent meg a 2025-ös Time100 csúcstalálkozón, ahol azonnal levette a lábáról a jelenlévőket elegáns szettjével.
Egészség
Azt mindenki tudja, hogy a gyomorkorgás azt jelenti, hogy valaki éhes. De miért szólal meg a gyomrunk a legváratlanabb helyzetekben?
Lifestyle
A Szűzre egy váratlan, sorsszerű találkozás vár, ami megváltoztathatja az életét. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Színházi varázs és rock koncert egy színpadon – A GRUND – vígszínházi fiúzenekar két tagja, Ember Márk és Fesztbaum Béla a közelgő Budapest Parkos bulijukról meséltek.
Utazás
Sajnos olykor nem lehet elkerülni, hogy az autónkat elkapja a jég, és a tavaszi és nyári időszakban biztosan lesz még benne részünk.