Fetás frittata spenóttal - Hamar a kedvenceddé válik

Ha egy laktató és finom reggelire vágyunk, de már unjuk a hagyományos rántottát, készítsünk frittatát! Egyáltalán nem bonyolult, máris mutatjuk!

Hozzávalók

  • 2 ek vaj
  • 3 csésze friss spenót
  • 1 csésze friss szeletelt gomba
  • 8 nagy tojás
  • ¼ csésze tej
  • ½ csésze fetasajt
  • só és bors

Elkészítés

A vajat melegítsük fel egy serpenyőben, adjuk hozzá a gombát, főzzük körülbelül 2 percig, míg megpuhul. Ekkor tegyük hozzá a spenótot, hagyjuk, hadd fonnyadjon össze 1-2 perc alatt. Sóval, borssal együtt verjük fel a tojást és öntsük bele a serpenyőbe. Óvatosan keverjük meg, majd a tetejére szórjuk a fetasajtot. Ha a sajt megolvadt a tetején, tálalhatjuk.

Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!

Fotó: lifesambrosia.com

Oldalak

Sztárok
Krisztusi korba lépett hazánk egyik leghíresebb koncertzenekara, akiket a Budapest Park nyitó sajtótájékoztatóján kérdeztünk az évek óta töretlen népszerűségük titkáról és közelgő terveikről.
Lifestyle
Az anyaság csodálatos utazás, amelyről a közbeszédben az elmúlt évtizedekben szinte csak pozitív véleményt illett megfogalmazni. Szerencsére ma már nem így van; beszélhetünk és kell is beszélnünk...
Lifestyle
Van egy három összetevős házi csodaszer, amely segítségével örökre búcsút inthetsz a konyhádban ólálkodó muslicáktól és legyektől.