Recept

Észt halleves

Ha unod a hazai ízeket, akkor készítsd el receptajánlatunkat, az észt hallevest!

Hozzávalók:
• 450 g fehérhúsú hal
• 1 ½ liter víz
• 6 db feketebors
• 2 babérlevél
• 3 evőkanál margarin vagy vaj
• 1 nagy hagyma
• 110 g friss gomba
• 1 evőkanál liszt
• 2 evőkanál ketchup vagy sűrített paradicsom
• 1 nagy édes-savanyú kapros uborka
• ½ pohár tejföl

Video Kiemelkedő női teljesítmények, neves sztárvendégek - Hetedszer ünnepeltük az Inspiráló Nőket

 

Elkészítés:
Mossuk meg és tisztítsuk meg a halat. Forraljuk fel a csontokat és a fejet vízben fűszerekkel körülbelül 2 percig, majd szűrjük le. Olvasszunk fel vajat, az apróra vágott petrezselymet és a gombát pirítsuk meg, körülbelül 10 percig. Adjunk hozzá lisztet, paradicsompürét, hallevet és a halat (apróra vágott). Főzzük nagyjából 10 percig. Adjunk hozzá apróra vágott savanyú uborkát, kapribogyót, kaprot és citromot. Végül tálalásnál tegyünk bele tejfölt.

 

Kétszersült minden szombaton a FEM3 műsorán.

 

 

 

Oldalak

Recept
Sztárok
Még azok is képesek néha egy-egy baklövést elkövetni a ruhaválasztásukat illetően, akiknek egyébként a kisujjukban van a divat – ez pedig a mindig tökéletes külsejű Katalin hercegnére is igaz.
Lifestyle
Fashion&Beauty
Az Emily Párizsban főszereplőjének védjegye, hogy mindig extravagáns, látványos, valamint színpompás outfiteket állít össze, ez a stílus pedig a valóságban sem áll messze a karakter...
Egészség
Sokan nem figyelnek rá eléggé, pedig az agyunk egészsége rendkívül fontos.
Utazás
Magyarország közútjain érdemes lesz figyelni a mai naptól, már a rendőrség is kiadta a figyelmeztetést!
Fashion&Beauty
Az idei téli válogatásban olyan darabokat gyűjtöttünk egybe, amelyek egyszerre praktikusak, stílusosak és karakteresek, így bármilyen alkalomra könnyedén beilleszthetők a ruhatárba.