A csírákat meleg éghajlaton termesztik, ami ideális táptalajává teszi őket a baktériumok számára. Amúgy is könnyen megromlik, pláne, ha zárt csomagolásban maradnak. Érdemes barna papírzacskóban, a hűtőben tárolni és legfeljebb két napig. Mindenképpen a lejárati idő előtt fogyaszd el! Ha terhes, netán beteg vagy, jobban teszed, ha eleve elkerülöd őket.
9/9
Video A Hegyi doktor Magyarországon: Interjú Hans Sigl-el
A csírákat meleg éghajlaton termesztik, ami ideális táptalajává teszi őket a baktériumok számára. Amúgy is könnyen megromlik, pláne, ha zárt csomagolásban maradnak. Érdemes barna papírzacskóban, a hűtőben tárolni és legfeljebb két napig. Mindenképpen a lejárati idő előtt fogyaszd el! Ha terhes, netán beteg vagy, jobban teszed, ha eleve elkerülöd őket.