Epres-vörösáfonyás spenótsaláta

Szükséged van egy kis vitaminra? Kívánod a roppanós salátákat? Ez a mennyei epres-vörösáfonyás saláta könnyen belophatja magát a szívedbe!

Hozzávalók

  • 1/2 kávéscsészényi aprított mandula
  • 1 kávéskanálnyi cukor
  • csipet só
  • 2 maroknyi spenót
  • fél vöröshagyma
  • 1 kávéscsészényi fetasajt
  • 1 közepes alma
  • 1 kávéscsészényi aszalt vörösáfonya (szilva is jó)
  • 250 g eper

Elkészítés

A spenótot, az almát és az epret mossuk meg, majd vágjuk apróra. Adjuk hozzá a mandulát, a cukrot, egy csipet sót, a megpucolt és felkockázott vöröshagymát, a fetát és az áfonyát, majd alaposan keverjük össze a hozzávalók. A saláta tetején egy negyedekbe szelt epret használjunk dekorációnak.

Dióval, citromlével vagy eperszósszal ízesíthetjük még a salátát.

Ezt is ajánljuk: Mézes-parmezános sült - Katt ide!

Fotó: the-girl-who-ate-everything.com, neighborfoodblog.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!