Rókagombás gnocchi

Rókagombát nagyon ritkán fogyasztunk, pedig rendkívül finom. Készítsük el az alábbi receptet, nem fogjuk megbánni.

Hozzávalók

  • Tetszik az oldal?
    Nyomj itt egy nagy
    Tetszik-et és gyere
    máskor is!
    1 csomag gnocchi
  • 25 dkg rókagomba
  • 1 csokor petrezselyem
  • 6 gerezd fokhagyma
  • 3 szál újhagyma
  • 5 dkg vaj
  • olívaolaj

Elkészítés

Ha nagyobbak a gombák, akkor félbevágjuk, és sós vízben kb. 2-3 perc alatt leforrázzuk. Egy nagy serpenyőben olajat melegítünk és rádobjuk a gombát. Kissé átpirítjuk, hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, majd a petrezselymet és az újhagymát. Közben a gnocchit sós vízben kifőzzük, és még forrón a gombához adjuk. Összekeverjük, és a tűzről lehúzva elkeverjük benne a vajat.

Ezt is ajánljuk: Gombás szendvicskrém - Katt ide!

Oldalak

Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...
Sztárok
György hercegnek számos regulának kell megfelelnie, melyek között van olyan, ami azt szabályozza, milyen ruhák alkothatják a gardróbját.